Упис деце у вртиће до 19. маја

Упис деце у вртиће Предшколске установе “Драгољуб Удицки” за наредну школску годину траје до 19. маја. Упис се обавља електронским путем (преко портала е-вртић) и лично у Доситејевој број 43, као и у вртићима у сеоским месним заједницама.

У вртиће може да се упише дете на захтев родитеља, односно другог законског заступника и то у јаслену групу којој припадају малишани рођени 2021. и 2022. године. Деца рођена од 2018. до 2020. могу да буду уписани у вртићке групе, а у припремно-предшколске групе обавезна су да се упишу деца рођена од 1.марта 2017. до 28. фебруара 2018. године.

Прелиминарне листе биће објављене 29. јуна. Деца која похађају ПУ “Драгољуб Удицки” не треба да подносе нове захтеве, већ ће постојећи уговори биће продужени 1. септембра.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!