У три саобраћајне незгоде током викенда две особе повређене

На подручју Полицијске управе током викенда догодиле су се три саобраћајне незгоде у којима су страдале две особе, једна са тежим и једна са лакшим телесним повредама. У незгодама је је настала материјална штета процењена на 23.000 динара. Саобраћајне незгоде догодиле су се услед радње возилом и неуступања првенства пролаза.

Против 30 учесника у саобраћају поднети су прекршајни захтев због учињених саобраћајних прекршаја и идато је 168 прекршајних налога. Због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци из аобраћаја је искључено 17 возача од којих је седам задржано до 12 сати јер им је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила.

Откривена су и 23 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 122 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 56 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!