1 октобра, 2023

У СЦ „Језеро“ одлучили: Попусти и поклони за ове категорије суграђана и деце

Директор Спортског центра „Језеро“ Кикинда Дејан Пудар, уз сагласност Управног одбора ове установе, донео је одлуку о попустима на летње сезонске картице од 10, 25 и 50 улазака за пензионере и родитеље односно старатеље који самостално и непосредно брину о деци, као и о поклон од 10 улазака за летњу сезону на отвореним базенима за сву децу регистроване спортисте узраста од 7 до 14 година.

Пензионери остварују попуст од 50% на сезонске летње картице за отворене базене Спортског центра „Језеро“ Кикинда од 10, 25 и 50 улазака уз личну карту и пензионерску картицу из ПИО фонда.

Родитељи или старатељи деце који самостално брину о деци остварују попуст од 20% на сезонске летње картице за отворене базене Спортског центра „Језеро“ Кикинда од 10, 25 и 50 улазака уз доказ о разводу или умрлицу супружника, пребивалишту детета и решење о старатељству.

Сва деца регистровани спортисти клубова на територији града Кикинда узраста од 7 до 14 година, уз потврду Гранског савеза остварују право на поклон од 10 улазака за летњу сезону 2023. на отвореним базенима Спортског центра „Језеро“ Кикинда. Потребно је да овлашћена лица клубова донесу сезонске картице својих спортиста и оверен списак од стране Гранског сазеза.

– Пре свега, морам да напоменем, да смо ову одлуку донели ослушкујући жеље и потребе наших суграђана и уважавајући њихове сугестије. Уз већ постојеће сјајне попусте и продајне акције, желимо да омогућимо лакши приступ свима на отворене базене Спортског центра „Језеро“ Кикинда- рекао је директор Пудар.

– Што се тиче наших најстаријих суграђана, потписан је споразум са ПИО фондом, да уз личну карту и пензионерску картицу пензионери остварују разне и високе попусте, до 80% на неке од услуга Спортског центра „Језеро“ Кикинда, али с обзиром на то да је тај уговор на снази од октобра, а поштујући потребе и велико интересовање наших најстаријих суграђана, одлучили смо да омогућимо попуст од 50% на сезонске карте са 10, 25 и 50 улазака уз личну карту и пензионерску картицу од данас.

-Такође, родитељи који непосредно воде бригу о деци остварују попуст на сезонске картице од 10, 25 и 50 улазака у висини од 20%. Потребно је да родитељи дођу са траженом документацијом у управну зграду Спортског центра „Језеро“ Кикинда, како би остварили наведени попуст- прецизирао је директор Спортског центра и нагласио:

-Највише смо поносни што смо, у сарадњи и уз подршку града Кикинда и спортског савеза Кикинда, успели да направимо фантастичну поклон акцију за најмлађе спортисте. Деца до 7 година старости свакако имају бесплатан улаз на базене Спортског центра „Језеро“, а од данас сва деца од 7 до 14 година, која су регистровани спортисти у спортским клубовима са територије града Кикинда добијају по 10 бесплатних улазака на отворене базене Спортског центра „Језеро“. Потребно је да се родитељи обрате матичним клубовима у којима им тренирају и за које се такмиче деца, како би остварили попуст – напоменуо је директор Спортског центра „Језеро“ Дејан Пудар.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!