30 новембра, 2023

У Банатском Великом Селу завршавају објекат на стадиону и уређују просторије удружења

Зграда на стадиону Фудбалског клуба „Козаре“ у Банатском Великом Селу, са свлачионицама, салом и канцеларијом која је, својевремено, само изидана, већ за неколико дана добиће ново рухо.

– Радови су почели летос и сада је питање дана када ће бити завршени. Комплетно ће бити уређено приземље и фасада зграде – постављени су прозори, плочице, уређени санитарни чворови, уведено грејање – каже за Кикиндски портал председница Савета Месне заједнице, Мира Пећанац.

Радови су финансирани средствима Покрајине и Града. Поред тога, Месна заједница је издвојила 300 хиљада динара за удружења пчелара и пензионера у овом месту.

– Радимо фасаду и изолацију објекта Дома пензионера и Удружења пензионера. Ми смо купили материјал, а чланови пчеларског удружења ће, мобом, урадити и своју и зграду пензионера – додаје председница Савета.

У првом делу године, у овом месту су асфалтиране улице Пане Ђукића, у дужини од пола километра, и Бранка Ћопића, у којој су радови били само започети. Овај посао завршило је ЈП „Кикинда“ средствима из градског буџета, по програму редовног годишњег одржавања.

 

не, не , не!!!!!!