Стонотениски викенд: Наши променљиво на три фронта

Овога викенда чланови СТК Галадска наступали су у сениорским лигама, а турнир су имали и стонотенисери у узрасту јуниора односно млађих кадета.

Сениори кикиндског клуба, у Димитровграду, одиграли су мечеве четвртог, петог и шестог кола нашега другог степена и уписали сва три пораза. Сада имају скор од два тријумфа и четири неуспеха и осми су на лествици лиге која броји 12 клубова. Кикинђани, у саставу: Борислав Рајић, Никола Попов, Жарко Ђурђев, Петар Видић и Ненад Ђукић, у градићу на граници с Бугарском изгубили су са по 4:3 од домаћег Цариброда односно Бачке Паланке, а 4:2 од Миленијума из Вршца. Наредни, трећи турнир заказан је за 18. и 19. дан овога месеца у Беочину.

Женска екипа, која се надмеће у сениорском трећем рангу, била је успешна на свом терену, максималним резултатом 4:0 савладала је тим Банатула из Локава. По победу оствариле су: Јована Глишин, Ивана Мршић и Лена Терзин, а успешан је био и дубл Глишин-Терзин. Четврти је то тријумф женске Галадске, у дебитантској сезони поменутога степена, за пласман у горњем делу лигашке лествице.

Коначно, три прва места на меморијалном турниру „Деак Јожеф” у Новој Црњи освојили су кикиндски млађи кадети Лена Теруић и Марио Бањаш те јуниор Золтан Фекете.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!