Одбојка: Момци максимално у четири кола, девојке оба клуба без бода

Четврто коло било је на распореду у одбојкашким лигама у надлежности војвођанског Савеза, а момци Кикинде у нашем трећем рангу уписали су и четврту победу док девојке оба наша клуба, Кикинде 0230 односно Кикинде и даље немају нити бода на конту.

Вечерас у „Језеру”, ученици тренера Милана Радосавчева савладали су 3:0 тим Футога.

– Засад све иде према плану, сва четири тријумфа смо и очекивали и сада на миру можемо да се фокусирамо на два дербија која следе. Наредног викенда ћемо у Кулпин истоименом саставу, а потом у шестом колу чекаћемо Партизан из Бача. То су нам ривали за трон и те две утакмице требало би да нам покажу да ли смо кадри да освојимо прво место у нашој северној групи. Амбиције не кријемо, желимо у други ранг – Прву лигу Србије, која ће у наредној сезони бити проширена на 14 клубова – јасан је Радосавчев.

МОК КИКИНДА: Грујић, Видицки, Олајић, Тривунчић, Ковачев, Симић, Рајковић, Миланов, Урошевић, Бошкоћевић, Коковић, Грујичин, Њагрић, Живковић.     

У женској одбојци, у степену ниже – Војвођанској лиги, оба клуба из нашег града наставили су с убедљивим поразима: Футог – Кикинда 3:0 и Пролетер (Зрењанин) – Кикинда 0230, такође, 3:0.

– Повреде су нас коштале сезоне. Страх, нервоза, бежање од преузимања одговорности… Тим Кикинде 0230 је састав који треба чекати и који ће свој потенцијал показати – оптимиста је Игор Голијанин, тренер Кикинде 0230.

КИКИНДА 0230: Вуловић, Росић, Мијатовић, Цвејин, Ђурашиновић, Дамјановић, Савковић, Мадић, Миладинов, Радловић, Пролић, Станић.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!