Српска лига: Славље Кикинђана крај Тамиша, Бенке блистао, Дукић пресудио Динаму

У деветом колу Српске лиге „Војводина”, у преподневном термину, фудбалери ОФК Кикинде савладали су 1:0 у Панчеву тим Динама и тако стигли до бројке од 16 освојених бодова и места ближе самом врху табеле, на којем водећи Железничар из Инђије има четири бода више.

Никола Дукић, који је недавно стигао на Градски стадион у последњој групи појачања, донео је предност, испоставило се и бодове, у 24. минуту, ударцем искоса, а претходно га је, кроз средину у празан простор, идеално упослио Андреј Бенке који је блистао на југу Баната, нарочито у наставку игре. Убрзо потом млађани Виловски могао је дуплирати вођство, све је доборо урадио, заобишао и голмана домаћина и онда, ваљда због неискуства и треме, промашио празан гол.

Још неколико опасних контри извела је ОФК Кикинда, а у наставку Панчевци су имали јалову иницијативу но опет су наши фудбалери били опаснији. У контри, Молнар је несебично одиграо ка Спаићу, голман домаћина био је савладан, али дефанзивац Динама избио је лопту пред својом гол-цртом и на крају сусрет је завршен резултатом из првога полувремена уз судијску надокнаду од чак осам минута. Љути због пораза, Панчевци су начинили  гужву након последњег звиждука арбитра, а црвене картоне добили су тада ОФК Кикиндин раније замењени Лукић и Кецман, који је био резерва у протоколу, те један домаћи играч.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Лукић (Радовановић), Бељић, Бенке, Мирков, Ивановић, Виловски (Спаић), Мојсиловић (Ђукић), Дукић, Рафаел, Лолић (Молнар).

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....