Српска лига „Војводина”: Повратак ОФК Кикинде на треће место

Победом од 1:0, на Градском стадиону, над панчевачким Динамом, фудбалери ОФК Кикинде вратили су се на треће место табеле српсколигашке „Војводине”. У првом делу утакмице на рубу Великог парка, играло се на половини Панчеваца, ређале су акције и опасни покушаји Кикинђана.

Лолић и Станаћев отворили су серију па је потом Мојсиловић из гужве био близу поготка, а онда и Бељић, када је након корнера упутио лопту главом под пречку, али ју је голман Динама избио у корнер. До одмора и Рафаел је опробао шут с дистанце, али се још једанпут истакао чувар мреже Панчеваца.

И наставак је започео у истом ритму, с разликом да је ОФК Кикинда ипак откључала браву гостију. Након корнера, уследио је скок Ивановића и ударац главом за вођство Кикинђана. Одмах потом Лолић је могао удвостручути предност, неометан се нашао пред голманом гостију, али му је практично главом спустио лопту у наручје. Контролисала је ОФК Кикинда до краја игру и догађања на терену, а тек у самом финишу Панчевци су двапут запретили.

ОФК КИКИНДА: Француски, Јокић, Лукић, Бељић, Станаћев, Бенке (Ђукић), Ивановић (Молнар), Нађпал (Живојнов), Мојсиловић, Рафаел, Лолић (Радовановић).

Д. П.

ВОЈВОЂАНСКИ „ИСТОК”

И у Војвођанској лиги „Исток”, играно је некомплетно 24. коло, а три наше екипе поражене су. Великоселска Козара 2:1 (Зељковић стрелац јединог гола), у Банатском Карловцу, од Пролетера, Слобода 0:1, у Новим Козарцима, од перлешке Војводине и кикиндски ЖАК 8:0, у Влајковцу, од Јединства. Четврти наш клуб, рускоселска Црвена звезда сутра од 16.30 сати дочекаће меленачку Русанду.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!