Српска лига: Трећи пораз у низу ОФК Кикинде

Након три везане победе на старту првенства Српске лиге „Војводина”, ОФК Кикинда данас је у Руми забележила трећи пораз у низу. Словен је славио 2:0, головима у наставку игре. Само је у првих четврт сата утакмице ОФК Кикинда добро функционисала и имала стопостотну прилику за вођство, али је Мирков био непрецизан. Након тога домаћини су преузели иницијативу, доминирали и стварали прилике, а одбрана Кикинђана била је на великим мукама и испод потребног нивоа за овај ранг надметања. После десетак минута игре у другом полувремену Румљани су бољу игру и крунисали.

Након ударца с дистанце голман Савков добро је интервенисао, али је онда у наредних двадесетак секунди настала велика конфузија у редовима неше екипе и Словен је стигао до предности. Домаћин је победу оверио 11 минута пре краја. Опет је претходио ударац с дистанце, а тада је одбитак од Савкова брзо прослеђен у мрежу. Када се подвукла црта, могла је ОФК Кикинда у Руми резултатаски још и горе пострадати, али је Савков то спречио с неколико интервенција, напомиње спортски директор Марко Вукобрат.

– Осим Савкова, Рафаел је одиграо добро, усто је и „изгинуо”, а на граници прелазне оцене били су још Ивановић и Лолић, пре свега због залагања, док су сви остали тотално подбацили – јасан је Вукобрат.

ОФК Кикинда: Савков, Бељић (Лукић), Бенке, Мирков, Ивановић, Мојсиловић, Кецман (Молнар), Ђукић (Попесков), Рафаел, Барбул (Јарић), Лолић.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!