Срамота опозиције у Бачкој Паланци – Брутално извиждана сестра трагично преминулог дечака

Данас је у Бачкој Паланци одржан скуп дела опозиције поводом недавне трагичне смрти Александра Мијаљковића.

На скупу се присутнима обратила и рођена сестра трагично преминулог дечака, Зорана Мијаљковић, која је овом приликом прочитала потресно писмо своје мајке.

У писму је мајка дечака, Ивана Мијаљковић апеловала у име породице на све грађане, новинаре и политичке чиниоце да се трагичан случај који је задесио породицу Мијаљковић не користи у политичке сврхе и дневна политичка препуцавања.

Такође, присутнима су се обратили и Мирослав Тубаковић из странке Здравка Поноша који је у једно и комшија породице Мијаљковић.

Својих пет минута славе у овој трагедији су дочекали и Драган Петровић који је променио неколико политичких странака, као и Жељко Пејчић, који је тврдио да је добио отказ у ЈКП Комуналпројект, иако је доказано да је то нетачна информација. Скупу су присуствовали и опозиционари из Београда попут Зорана Лутовца и Здравка Поноша.

(НС уживо)

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!