Спортски центар „Језеро“ награђује најбоље: Бесплатне улазнице најбољим ђацима и спортистима, али и регистровани такмичарима

Директор Спортског центра „Језеро“ Дејан Пудар, уз сагласност Управног одбора, донео је одлуку да се и ове године, као и претходне, награде најуспешнији ученици основних и средњих школа генерације 2023/24. године на територији града, као и да се поклони 10 улазака за летњу сезону на отвореним базенима за сву децу регистроване такмичаре од 7 до 14 година. Најбољи ученици и спортисти добиће 50 улазака.

-Ђаке и спортисте генерације желимо да наградимо за постигнут успех и труд у досадашњем школовању. Поносни што смо и ове године, у сарадњи и уз подршку локалне самоуправе и Спортског савез, успели да обезбедимо бесплатне улазнице за најмлађе спортисте. Деца до 7 година свакако имају бесплатан улазак на отворене базене, а од сада, као и прошле године, сви регистровани такмичари од 7 до 14 година са територије града Кикинда добијају по десет бесплатних улазаница. Подела наградних картица ђацима и деци спортским такмичарима је већ почела, а ко није остварио право на бесплатне уласке за децу такмичаре, потребно је да се обрати матичним клубовима у којима тренирају и за које се такмиче деца, како би остварили ову погодност – рекао је директор Спортског центра „Језеро“ Дејан Пудар.

Из „Језера“ подсећају да је неопходно да е да овлашћене особе у клубовима донесу сезонске картице својих спортиста и оверен списак од стране Гранског савеза.

А.Ђ.

Don`t copy text!