Специјална награда на конкурсу Поште Србије за ликовне радове ђака школе „6. октобар“

Ученици другог и четвртог разреда Основне школе „6. октобар“ учествовали су на ликовном конкурсу „Писмо Божић Бати” који је расписала Пошта Србије. Њихови радови награђени су специјалном наградом, која им је уручена на београдском празничном фестивалу „Зимска бајка”. Представници ученика, заједно са својом учитељицом, Весном Влајков, дефектологом преузели су награду.

-Заједно са колегиницама дефектолозима Милом Јолић и Александром Благојевић на часовима ликовног седморо ученика смо анимирали да насликају радове које смо послали на конкурс. Изузетно нам је драго што су радови ученика награђени и што смо позвани на свечану доделу. Хвала породици Стојковић која нам је помогла да одемо до Београда на води где су деци уручени пакетићи, као и чек на 53.000 динара за куповину технике или опреме за школу – сазнајемо од Весне Влајков.

Како истиче наша саговорница на овом конкурсу ученици кикиндске школе учествују сваке године, а ово је био први пут да су награђени.

-Трудимо се да радове наших ђака, који су више него добри, шаљемо на све конкурсе. Тако је у оквиру манифестације „Совембар“ награђен рад нашег ученика, а и на конкурсу Народне библиотеке „Јован Поповић“ под називом „Моја омиљена бајка“, такође су наши ђаци имали успеха -додала је Весна Влајков.

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!