3 октобра, 2023

Слободан Митровић, тренер Слободе: Без императива и у наставку сезоне

Подвукли су у Слободи црту испод јесењег дела сезоне и у исто време растали се с тројицом из прве етапе првенства војвођанског „Истока” у којем су у финишу испустили јесењи ловор. Новокозарчани су други с два бода заостатка за лидером ОФК Кикиндом.

– Остао је жал што ове зиме нисмо на челу табеле где смо провели две трећине полусезоне. Били смо голгетерски расположени у нападу и одлични у дефанзиви, показује то и гол-разлика 39:8 – каже тренер Слободан Митровић.

Екипу су напустили Кикинђанин голман Марко Живков и двојица играча са стране: Јован Козић и Урош Русић.

– Желимо им срећу у новим клубовима. Прикључићу тројицу младих играча: Благојевића, Ступара и Лекића када започнемо с припремама за пролеће. Прозивка је планирана за 29. jануар и заказали смо три провере: против Војводине из Перлеза, Војводине у Новом Милошеву и Полета у Накову, а тражимо још ривала за 4. фебруар. Очекујем да, без импeратива, ефикасно и допадљиво одиграмо и пролећни део првенства – напомиње Митровић.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!