3 октобра, 2023

Кристиан Драганов, капитен наковачког Полета: Враћамо се на војвођански „Исток”

Полет зимује на трећем месту Подручне лиге „Зрењанин”, а на врло добру јесен, сенка је донекле пала у последњем колу када су Наковчани убедљиво поражени у Банатском Деспотовцу.

– Ремизирали смо јесенас код лидера Будућности у Српској Црњи, сада нам беже седам бодова. Били смо уверљиви на свом терену против меленачке Русанде која је тренутно степеник изнад нас на табели и с бодом више, а изгубили минималном разликом у Зрењанину од ЖФК Баната. Зрењанинци су сакупили 30 бодова као и ми, одмах су испод нас. Вредан је био и наш реми у Стајићеву које је такође при врху – резимира јесен капитен Наковчана Кристиан Драганов.

Популарна „Барцелона” не крије амбиције за пролеће, летос ју је Јединство из Качарева у невероватном двомечу доигравања (6:2, 0:4) спречило да се врати на војвођански „Исток”, а сада Полет жели, у најгорем случају, поправни.

– Од 23. јануара крећемо с припремама, нико нас није напустио, а бићемо јачи за поузданог и искусног дефанзивца Милана Кењала, враћа се након дугог одсуства због повреде. Појачали су нас и голман Стевица Гајинов из кикиндског ЖАК-а и спољни играч Немања Нешић из рускоселске Црвене звезде. На пролеће долазе нам у Наково два највећа ривала: Српскоцрњани и ЖФК Банат. Поштујемо их, али од нас све зависи, а у крајњој линији остаје нам и бараж као другопласираном тиму у лиги па да славимо пласман у виши степен – јасан је Драганов, који, осим што носи капитенску траку, има задужења и у Управном одбору Полета.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!