Саопштење Станиславе Хрњак, председнице Градског одбора Српске напредне странке у Кикинди и посланице у Скупштини АПВ

Небројено пута до сада смо у јавном дискурсу сведочили паушалним, неутемељеним и злонамерним иступима функционера Странке слободе и правде. Овог пута, покрајинска посланица, Тања Раца, превазишла је сва очекивања – „обрнула игрицу“.
Што би наш народ рекао – „неће језик него право“, тако поменута посланица изађе и изјави како је буџет Kикинде „оштећен за 400 милиона динара“, како „нема инвестиција подржаних из буџета Аутономне покрајине Војводине“. То што госпођа посланица прича напамет је одраз њене личности и незнања, а то што обмањује јавност одраз безобразлука.
Они које она здушно представља су, до пре само једне деценије, ову државу економски и национално систематски уништавали, разорили је! За све партијске и буразерске комбинације користили су Развојну банку Војводине и буџет Републике и Покрајине, па и града Кикинда, а најважнији, капитални пројекти су им били „Банатске шоре“ и „Секс за почетнике“ намењен ученицима основних школа.
Истине ради, а на жалост посланице, улагања из буџета Аутономне покрајине Војводине ка нашем граду, само у претходне четири године износила су 2,4 милијарди динара, а само у текућој години финансирани су пројекти у укупном износу од 311.500.000
динара и то:
– Пројекат изградње атмосферске канализације слив Моравска – 180.000.000 динара
– Улагања у образовање – 74.000.000 динара
– Реализација пројеката културе у граду и месним заједницама – 4.500.000 динара
– Уклањање отпада на сметлиштима у Башаиду, Банатској Тополи и Кикинди – 12.000.000 динара
– Реконструкција дистрибутивне водоводне мреже – 22.240.000 динара
– Извођење секундарне атмосферске канализације – 18.730.000 динара
Вама, посланице Раца, ово делује као 0 динара улагања, јер је, у време власти ваших садашњих шефова и координатора, сав новац који је пристизао у градски буџет, завршавао у џеповима истих, и нико други није имао прилику да га види и осети. Аутопројекција, поново. Целокупан износ од 400.000.000 динара, намењен за реконструкцију ОШ „Фејеш Kлара“, биће утрошен наменски, како би ова образовна установа добила оно што заслужује.
Оно што, на послетку, треба да знате је то да, сваки наш успех и резултат нашег рада, је директно пропорционалан вашем неуспеху. За тај резултат ћемо се борити и у будућности. А ви наставите да измишљате и брукате се, стоји у саопштењу председнице Градског одбора Српске напредне странке у Кикинди и посланице у Скупштини АПВ Станиславе Хрњак.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО и ове суботе на вашем порталу

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”