21 септембра, 2023

Руско Село данас у знаку стоног тениса: Градоначелник Лукач отворио 13. „Великогоспојински турнир”

У оквиру рускоселских „Великогоспојинских дана”, СТК Чарнојевић уприличио је 13. „Великогоспојински стонотениски турнир”, отворио га је данас у дворани месне школе градоначелник Кикинде Никола Лукач, а  председница Спортског савеза Кикинда Јелена Чуданов, напоменула је:

– Ово је увек лепа манифестација поготово што Град Кикинда даје значај мањим срединама на овако великим и значајним догађајима за њих. Руско Село је заиста лепо место, а клуб и село лепо раде са овом децом у СТК Чарнојевић. Ту је велики број деце, што дечака, што девојчица, а ево и овде данас имамо преко 100 деце која су дошла да се такмиче, тако да ће како Град тако и Спортски савез увек да подржи овакве манифестације и овакве лепе турнире, мада је ово меморијални тунир. Клуб који се бори за себе и за своју егзистенцију подржали смо и претходних година, подржавамо га сада, а подржаћемо га и наредних година.

Игор Радић, председник и тренер СТК Чарнојевић, додао је:

– Овај турнир је и Меморијал „Јован Раичковић”, имамо деведесетак такмичара који су дошли из разних места Војводине. Турнир је позивни и задовољни смо одзивом. Иначе, Град Кикинда је покровитељ турнира, а нас као клуб предстојеће јесени очекују наступи женске екипе у нашем трећем рангу и мушког тима у четвртом степену такмичења у Србији.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!