Рукометна хроника: Неуспеси Кикинђанки и Мокринчана, бодове освојиле Мокринчанке

Минулог викенда била је пауза у надметању у другом рангу за рукометаше па тако МРК Кикинда није имала првенствене обавезе у северно-централној групи Б лиге, а у истом степену, али јединственом, за девојке, рукометашице клуба с именом нашега града још једанпут високо су поражене. Неуспешни су били и рукометаши мокринске Црвене звезде, у рангу ниже – Првој лиги Војводине, а бодове су освојиле Мокринчанке у Другој лиги Војводине.

У дворани „Језеро”, ЖОР Кикинда изгубила је од Београда, резултатом 27:42 (13:22). Био је то меч 17. кола и 16. пораз последњепласираних Кикинђанки које ће предстојећег викенда у госте Руми.

ЖОРК КИКИНДА: Дрљача 6(2), Нунић 1, Бјелић, Вукобрат 3, Матић, Липтаи, Стевановић, Команов, Попадић, Чубрило 1, Бајкин 2, Кнежев 6, Берта 8, Фазекаш.

Деветопласирани Мокринчани у Новом Бечеју поражени су 33:25 (14:11) од Јединства, а следећи ривал биће им водеће Потисје у Ади.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђукић, Симић 2, Гаврилов 2, Дукатаров 4, Челекетић 1, Буквић 4, Векић 3, Голић 1, Трнић 3, Миливојевић, Малуцки, Козловачки 5(2).

Коначно, петопласиране Мокринчанке на домаћем терену оправдале су улогу фавориткиња против Врбаса, било је 38:28 (23:17) за нашу екипу која ће у наредном колу гостовати Петроварадину.

ЖРК МОКРИН: Матић, Стојшић 1, Коканов 5, Бркин 6(1), Ладичорбић 3, Вукобрат 7, Милосављев, Пешић 2, Голић 10, Јовановић, Бајкин 3, Алмаши, Челекетић 1.

Додајмо, рукометаши МРК Кикинде наставиће сезону у четвртак. У 19. колу, у Београду, дочекаће их Лавови.

Д. П.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!