Почела доигравања за Суперлигу: Нијансе одлучиле у Димитровграду

У првом мечу четвртфиналног доигравања за улазак Суперлигу, стонотенисери Галадске вечерас су у Димитровграду поражени 4:1 од Цариброда. Једину победу забележио је Лука Џоџо, тада смањивши на 3:1 у партијама за домаће, али све је пре тога могло отићи и на воденицу Кикинђана. Нијансе су одлучиле да тако не буде и то у партијама које су изгубили Миодраг Човић и Жарко Ђурђев. Поражени су са по 3:2, а одлучујуће сетове губили су минималним разликама. Други, узвратни меч на распореду је у среду од 19 сати у „Језеру”.

– Позивамо кикиндске љубитеље спорта да дођу у халу и подрже нашу екипу, против квалитетног ривала за којег наступају и двојица добрих играча из Бугарске па да изборимо трећи меч, мајсторицу за улазак у полуфинале, следећег викенда опет у Димитровграду. Додатни оптимизам улива нам чињеница да је наш Џоџо савладао управо бугарског репрезентативца – каже Ненад Ђукић, члан управе Галадска.

Пре момака, играле су и девојке кикиндског клуба у степену ниже – војвођанској групи трећега ранга, победивши на домаћем терену екипу Челарева, резултатом 4:2. Лена Терзић забележила је две победе, једну партију добила је Јована Глишин, а поменуте су биле успешне и у дублу.

Д. П.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!