3 октобра, 2023

Репрезентацији Србије припао победнички пехар на Међународном купу Кикинде у седећој одбојци

Репрезентација Републике Србије у седећој одбојци победник је 12. Међународног турнира „Куп Кикинде 2022“ који је одржан протеклог викенда у Спортском центру „Језеро“. Домаћини су, као и увек, драге пријатеље из региона дочекали искрено и срдачно.

Након девет одиграних утакмица, друго место припало је ОКИ „Бања Лука“ – Бања Лука, треће КСО “Искра” – Бугојно, четврто ОКИ „Феникс“ – Кикинда. Пети су били ОСУИ „Црвенка“ – Црвенка, а шести КСО “Смеч” – Београд.

Тренер репрезентације Драган Јокић је рекао да веома цени овај турнир и да му је изузетно драго да је репрезентација успела да освоји прво место и победнички пехар. Додао је и да су утакмице овог турнира добродошле у текућим припремама репрезентације за учешће на Светском првенству у Сарајеву које предстоји за мање од два месеца.

На отварању је традиционално присуствовао и прослављени одбојкаш, промотер седеће одбојке, Васа Мијић. Он је честитао репрезентацији Србије у седећој одбојци на првој освојеној медаљи на златној Лиги нација, пожелео им низ нових успеха, а успех је пожелео и женској и мушкој одбојкашкој репрезентацији које играју утакмице светског првенства.

Градоначелник Кикинде Никола Лукач изразио је задовољство што се овај турнир традиционално одржава и потврдио настојања Града да га подрже.

 

 

 

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!