21 септембра, 2023

Првенство Србије у стрељаштву: Миксу и екипи Кикинде сребра, Петрову још и бронза

У Мионици на дводневном Првенству Србије у стрељаштву, на којем су се окупили стрелци пушкари и пиштољаши из 30 клубова, није било изненађења и фаворити су у свим дисциплинама освојили најсјајнија одличја. Споменимо  оно што је занимљиво кикиндским љубитељима овога спорта. У такмичењу мешовитих парова пиштољем, састав СД Кикинда: Јелена Томић/Душко Петров, поражен је 17:9 у финалу од микса београдског Полицајца, у којем су били: Дамир Микец/Биљана Маркош.

Микец је потом одбранио и титулу првака Србије ваздушним пиштољем, други је био Димитрије Гргић (Академац, Београд), а бронза је припала Кикинђанину Петрову.

Коначно, екипно злато узео је Академац, а СД Кикинда (Петров, Борис Миклуц, Стефан Попаживанов) била је друга испред Полицајца.

ФОТО: Стрељачки савез Србије

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!