Протеклог викенда две саобраћајне незгоде – 14 возача искључено из саобраћаја због алкохола и дроге

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодилe су се две саобраћајне незгоде са настрадалим лицима у којoј су три особе задобиле лаке телесне повреде и настала је материјална штета у износу од 190 хиљада динара. Саобраћајне незгоде догодиле су се због неприлагођене брзине и радње возилом. Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 32 учесника у саобраћају и издат је 121 прекршајни налог.

Истовремено, из саобраћаја је, због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, искључено 14 возача, од којих је троје задржано до 12 сати јер је измерена количина алкохола прелазила границу од 1,2 промила у организму, односно имали су недозвољене психоактивне супстанце у организму.

Такође, откривена су 23 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 26 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 92 остала прекршаја.

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!