27 септембра, 2023

Пријавите се за „Војводина Опен Инвиктус“ такмчење

Спортски центар „Језеро” Кикинда позива све заинтересоване да пријаве своју екипу за забавно спортску манифестацију „Војводина Опен бај Инвиктус” која се организује 28. и 29. јула на отвореним базенима Спортског центра “Језеро” у Кикинди са почетком од 19 часова.

Реч је о такмичењу  у ком су игре осмишљене на бази некадашњих популарних „Игара без граница“. Замишљено је као спортска манифестација такмичарско – забавног карактера чији је циљ да се такмичари добро забаве савладавајући разне препреке и логичке задатке. Број екипа које могу да учествују је неограничен, а минимум је четири. У  једнoj екипи минимално треба да буде пет чланова и мора бити сачињена од три мушкарца и две девојке. Све екипе учествују у неколико дисциплина, у зависности од броја екипа.

Из СЦ „Језеро“ позивају суграђане да оформе своју екипу или представљају свој клуб и да се, пре свега, добро забаве уз игре на базену. Бесплатно је и учешће за екипе као и за гледаоце, а покровитељ такмичења је Града Кикинде. Пријава екипа  је могућа на број телефона 065/ 526 – 81 – 20.

Такође, у недељу, 30. јула, на “Старом језеру” одржаће се дечје такмичење ОЦР Кидс, где ће малишани до 13 година имати прилику да се опробају на специјално осмишљеним справама и полигону. Пријаве за ОЦР Кидс су на дан трке, уз присуство родитеља или старатеља.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!