Претплата на „Комуну“, најлепши поклон за 8. март

Станка Драгосавац стара 84 године, наша је редовна читатељка. Када ју је пре много година муж питао шта жели за Дан жена, она му је рекла годишњу претплату на „Комуну“. Поклон који тражила је и добила.

-Мој супруг је преминуо, али ја и даље сваког 8. марта имам само једну жељу, а то је претплата на „Комуну“ јер волим да читам ваш лист. Уједно то је начин да чувам сећање на супруга – сазнајемо од наше верне читатељке.

Открива нам да наше новине чита од прве до последње странице.

-За мене, која сам старија и мање се крећем, „Комуна“ је спас. Из новина сазнам шта се десило у граду и на селима, који културни догађаји су били и који ће бити, чујем све новости и то је мој прозор у спољни свет. Приметила сам и да се лист поново зове „Комуна“ што поздрављам и да су у последње време странице богатије и добрим текстовима и фотографијама. Неретко се деси да причу која ми се свиди прочитам више пута  – каже нам Станка Драгосавац и додаје да ће до краја живота бити претплатник „Комуне“.

А.Ђ.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!