Две празничне журке Клуба „Pazzia“ и групе „Кикиндски корзо“

Нема одмора за носталгичаре, романтичаре и хуманитарце. И пред ове празнике, „Pazzia Night Club“ и Фејсбук група „Кикиндски корзо“ приређују две музичко-тематске вечери које, сваки пут, доносе сјајну музику и атмосферу и наилазе на велико интересовање суграђана, без обзира на датум рођења.

Вече „Волим 90-те“ са DJ-ем Момчилом Момексом Марковим, биће одржано у петак, 22. децембра, од 21 сата. Журка је хуманитарног карактера – улазница је слаткиш за пакетиће „Црвеног крста“.

Најбољи дочек Нове године можда ће бити управо на следећем догађају, на Великој новогодишњој диско журци, поново у петак, 29. децембра, са музиком по избору DJ-а Саве Грабића. Вече незаборавних хитова почиње у 21 сат, цена улазнице је 200 динара.

Сарадња овог клуба и носталгичара из „Кикиндског корзоа“ траје већ неколико година, организацијом, по мишљењу многих, најбољих музичких журки у граду. Да то проверите, уколико већ нисте, будете хумани и сретнете се с генерацијом, пред ове празнике имате две лепе прилике у Доситејевој 36.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!