Зимска бајка почиње данас у 16 сати: „Ледено језеро“ одушевиће све генерације

У организацији Спортског центра „Језеро“, а у сарадњи са Туристичком организацијом и под покровитељством и подршком Града, Кикиндa ће бити домаћин манифестације „Ледено језеро“.

Зимска бајка почеће у суботу, 9. децембра и трајаће до 15. јануара на простору некадашњег „Скејт парка“ код Спортског центра „Језеро“ . На дан отварања клизалишта биће организован и децембарски базар. На платоу испред улаза на отворене базене од 16 до 22 сата представиће се домаћи излагачи.

-Спортски центар „Језеро“ и локална самоуправа, ослушкујући жеље и потребе својих суграђана, а поготово оних најмлађих, ове године приредиће нешто ново , истинску зимску  идилу.  Последњих година, много деце из Кикинде, организовано са школама иде у Нови Сад, како би клизали на тамошњим клизалиштима и уживали у зимским чаролијама. Ове године имаће прилику да осете све те чари у свом граду. Надам се да ће ово постати традиција и да ћемо још више оплеменити туристичку понуду нашег Града и у зимском периоду. На дан отварања, улаз ће бити слободан – истакао је Дејан Пудар, директор СЦ „Језеро“.

Поред самог клизалишта, са правим ледом и околних забавних садржаја, топлих напитака и програма за децу, СЦ „Језеро“ ће организовати потпуно бесплатну основну обуку клизања за наше „основце“ у преподневним терминима, а у договору са школама. Клизаљке свих бројева моћи ће да изнајмљују при куповини карата.

Биће и мини забавни парк, дружење и сликање са Деда Мразом и Снежном краљицом, велика новогодишња јелка и још много тога. Радно време клизалишта ће бити радним данима од 16 до 21 сата, а викендом од 16 до 22 часа.

Цена улазнице ће бити 150 динара, за термин у трајању од  једног сата,  а исто толико новца ће бити потребно за изнајмљивање клизаљки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!