Порез на оружје од четири хиљаде до 20 хиљада динара

Из Пореске управе саопштено је да ће се порез на регистровано оружје плаћати у износу од 4.070 до 20.290 динара, што је поскупљење од око седам одсто у односу на прошлу годину.

Објављено је да је износ пореза за регистровану аутоматску пушку 15.010 динара, док за полуатоматску износи 6.020 динара.

За оружје за личну безбеност са оружним листом за држање, порез је 4.070 динара, а за исту категорију са дозволом и за ношење, порез износи 20.290 динара.

Пореска управа је објавила да се решења штампају током друге половине новембра и да ће Пошти бити предата 1. децембра. Порески акт се, према закону, сматра достављеним по истеку 15 дана од дана његове предаје пошти.

Део решења доставља се и електронским путем, преко сандучића еУправе и еПореза, и тада је датум уручења 15. новембар, преноси Танјуг.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!