1 октобра, 2023

Покрајинска влада: Општој болници Кикинда 11 милиона за намештај и опрему

Покрајинска влада донела је решење да се Општој болници Кикинда усмери 11 милиона динара за набавку намештаја и опреме за амбуланте, чекаонице, лекарске и сестринске собе.

Реконструкција објекта одељења физијатрије, патологије, психијатрије je у завршној фази, а радове je финансирало Министарство за јавна улагања Владе Србије. Како би објекат био комплетно опремљен и стављен у функцију, неопходна је набавка опреме за коју је Покрајинска влада обезбедила средства.

На седници је Покрајинска влада определила Покрајинском заводу за заштиту споменика културе 16 милиона динара за завршне радове на иконостасу Цркве Пресвете Богородице у Сремској Каменици, док је за реализацију друге фазе комплетне реконструкције и конзервације ентеријера и унутрашњости у Цркви Светог Јурја у Петроварадину издвојено 7,9 милиона динара.

За реконструкцију пешачке стазе на источној обали језера Палић опредељено је 11 милиона динара, а средства су усмерена предузећу „Парк Палић“.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!