Подржимо сестре Периновић за наступ у финалу “Дечије песме“!

Сестре Анђела и Јана Периновић, наше талентоване младе суграђанке, учеснице су Фестивала „Дечија песма“, у организацији Музичке школе “Исидор Бајић“ у Новом Саду.

Фестивал има три фазе; у првој, жири је оцењивао видео-снимке са певачким наступима пријављених. Првопласирани су изборили директан наступ у финалу. Нашим девојчицама сада је потребна подршка јер, уколико, у својим категоријама, добију највише гласова публике, пласираће се у финале.

Ако желите да гласате за њих, потребно је да оставите свој глас на сајту Фестивала „Исидор Бајић“. На овом линку, на самом дну странице, пише УПИТНИК: Избор за награду публике и, када кликнете, можете да гласате. Са једне мејл-адресе могуће је дати глас само једном такмичару.

Јана је првак у ОШ „Жарко Зрењанин“ и чланица је Хора „Чуперак“. Такмичарка је у првој категорији, за узраст од 7 до 9 година, са „Протестном градском песмом“ за коју је музику написала Светлана Цеца Милић, текст – Драгомир Ђорђевић, а аранжман Арпад Балаж.

Њена сестра Анђела ученица је седмог разреда ОШ „Свети Сава“. Она наступа са песмом „Горане“ аутора Светлане Цеце Милић, Арпада Балажа и Драгослава Гузине, који је написао текст. Анђела похађа ОМШ „Слободан Малбашки“, свира клавир и виолину. На овом такмичењу је у трећој категорији (13 до 15 година). Већ је освојила треће место гласовима жирија, али су јој, такође, потребни гласови публике. Гласање је почело данас и траје до 27. марта.

Јана и Анђела већ су нас много пута обрадовале својим наступима и наградама. Подржимо их и овога пута да у финалу представе све што су талентом, трудом и радом постигле.

С. В. О.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!