Подршка Лукашенку-плакати у Београду

Конзервативни покрет „Наши“ излепио је центар Београда плакатима подршке Александру Лукашенку председнику Белорусије. На плакатима се налазе његов лик и натпис „Србија је уз Лукашенка“.

Председник Лукашенко је осведочени пријатељ Србије, чија је подршка била од великог значаја током НАТО агресије на СРЈ 1999. године, када је посетио Београд и дао несебичну подршку и охрабрење српском народу.

Конзервативни покрет „Наши“ пред предстојеће парламентарне изборе у Белорусији који су заказани за 25. фебруар 2024. даје пуну подршку  председнику Александру Лукашенку који води независну и друштвено оријентисану политику, и пружа солидарност белоруском народу који трпе страховите притиске са запада само зато што штите свој суверенитет и интегритет и не желе да им запад насилно поставља власт преко политичких структура којима је ментор, а против изборне воље народа Белорусије и основних демократских начела.

Демократију коју сервира запад на својој кожи дан данас осећа српски народ и она не доноси ништа добро осим уништења суверенитета и економског разарања сваке слободне државе и народа попут Срба и Белоруса.

Такође обавештавамо да ће 25. фебруара у 12 часова бити одржана и конференција за штампу „Солидарност са Белорусијом“  у Прес Центру УНС – (Kнез Михаилова бр. 6/III, Београд)

Извор: nasemesto.rs

Фото: КПН

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!