Саопштење ГрО СНС: Нове бесмислице из Ђиласовог „предузећа”

Функционери локалног одбора Странке слободе и правде као да се такмиче у бесмислу. Без обзира што је јавност одавно престала да се бави саопштењима локалне филијале овог Ђиласовог предузећа, њихови функционери и даље пишу без смисла и логике, стоји у саопштењу ГрО СНС.

Правдајући своје постојање и бављење „политиком“, или како мали Перица мисли да се то ради, они се овог пута бране од „напада“ Српске напредне странке, који се, наиме, није ни десио. Великим, али празним реченицама, различити следбеници Зорана Милешевића, који је од грађана и грађанки Кикинде отео 220 милиона динара, покушавају да оправдају своје постојање и додворе се газди, у жељи за похвалом, тапшањем по рамену или посластицом.

У низу потпуних бесмислица које излазе из кухиње „Нарвика“, појавила се и некаква петиција за смену градоначелника, Николе Лукача, коју „потписују“ анонимни грађани, измишљене особе, ликови из стрипова и цртаних филмова, а коју, узгред речено, један човек може да попуни безброј пута. Све одише жељом да запослени у Ђиласовом предузећу поново опљачкају буџет Града, задуже грађане, позатварају фабрике и напуне своје банковне рачуне. Баш као што су то некада радили.

Уместо празних и бесмислених саопштења и петиција, господо и госпође из Странке слободе и правде, саопштите нам када ваш лидер, Зоран Милешевић, враћа 220 милиона динара које је отео грађанима Кикинде! Тај одговор жељно чекају Кикинђани, док се ви играте политике.

И не потцењујте грађане, јер њихова оцена политике и резултата је непогрешива. Зато сте ту где јесте и где ћете остати након локалних избора који нам следе, наводи се у саопштењу кикиндских напредњака.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!