Пливачки митинг у Врбасу: Великој Кикинди двострука почаст

Млађане пливачице и пливачи Велике Кикинде по оба мерила, и по броју освојених медаља и пласманима, били су најуспешнији на митингу „Бјелица” у Врбасу на којем се окупило 308 такмичарки и такмичара из 28 клубова: Хрватске, Мађарске, Румуније, Кеније, Уганде и Србије. Велика Кикинда имала је и најуспешније појединце у три узраста и две конкуренције. Теодора Станчић најбоља је пливачица до 15, а Миња Балинт до 14 година док је Лука Бубуљ најуспешнији дечак до девет година.

Златне медаље освојили су: Филип Ђукић, Петар Савић, Лука Бубуљ (две), Александар Соколаи, Урош Милићевић, Михајло Киурски, Теодора Станчић (четири), Миња Балинт (три) и Лена Бикић. Друга су места заузели: Марко Протић, Милићевић, Соколаи (сва тројица по двапут), Александар Милутинов, Филип Боћан, Михајло Томић, Филип Ђукић, Савић, Балинт, Лена Стојановић и Соња Стојков. Трећи су били: Томић (двапут), Иван Марков, Киурски, Соколаи, Теодора Ћурчин, Леа Пајташев и Ана Марић.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!