Осмомартовско вече уз непролазне баладе и ерупцију рокенрола: Женама с љубављу „Освајачи“

Град Кикинда и Туристичка организација Кикинде и ове године, организоваће поклон-концерт суграђанкама поводом Дана жена. На традиционалном осмомартовском концерту под слоганом „Женама с љубављу“ у хали Спортског центра „Језеро“ наступиће популарни бенд „Освајачи“. Улаз је бесплатан, а концерт ће почети у 19 сати.

Југословенски и српски хард-рок и хеви-метал састав основан је у Крагујевцу 1990. године. На своја прва два албума, „Крв и лед” и „Сам” представили су се глам метал звуком, а највећи успех доживеле су њихове баладе „Можда небо зна” и „С ким чекаш дан”. Међу радо слушаним хитовима су и „Маска“, „Пронађи ме“, „Никад више с тобом“, „Крв и лед“…Бенд је својевремено наступао и на бројним домаћим фестивалима.

Три деценије трајања на рокенрол сцени, обележили су у октобру прошле године спектакуларним концертом у МТС дворани у Београду.

Данас свирају у саставу: Звонко Пантовић Чипи – вокал; Емир Хот- гитара; Небојша Јаковљевић – клавијатуре; Ненад Бранковић – бубњеви; Дејан Илић – бас-гитара; Душан Симовић – гитара.

Фото: фејсбук Освајачи 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!