ОФК Кикинда трећом победом у низу најавила берићетну јесен

Трећим тријумфом у низу ОФК Кикинда полако иде ка врху табеле војвођанског „Истока” и то након тешког првог циклуса у сезони, када је у прва четири кола имала три гостовања. Нарочито захтевна била је последња утакмица, у Ковину. Тренер Јевто Јарчевић напомиње да је Раднички потврдио да има добар тим и да је незгодан домаћин.

– Одлично смо отворили меч, стекли предност и имали потпуну контролу, али онда примили невероватан гол, Ковинци су поравнали ударцем главом с 14 метара. Међутим брзо смо се подигли, опет повели и заслужено славили. Били смо чврсти, храбри и смирени и са самопоуздањем чекамо у суботу Борац – каже Јарчевић.

Тренер Јевто Јарчевић

Марко Спахић много је километара претрчао у Ковину и саиграчима сервирао доста лопти за шансе.

– Имамо простора за напредак, морамо поправити реализацију већ против одличне екипе из Старчева, а с бољим голгетерским учинком,  утакмице ћемо још мирније приводити крају. Напорно радимо код тренера Јарчевића и нема сумње да ће се труд исплатити – јасан је Спахић.

 

 

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!