Одбојкашка хроника: Победа одбојкаша, неуспеси девојчица

Друго коло било је на распореду у нижим одбојкашким разредима, трећем и четвртом рангу, а момци МОК Кикинде, због заузетости дворане „Језеро”, у Зрењанину као формални домаћини Пролетеру, били су успешни – 3:1. С максималним учинком, Кикинђани ће предстојећег викенда у госте Бачкој Паланци.

МОК КИКИНДА: Грујић, Видицки, Олајић, Тривунчић, Падејчев, Ковачев, Грујичин, Симић, Рајковић, Миланов, Урошевић, Бошкоћевић, Коковић.

Поражене су одбојкашице оба кикиндска клуба у степену ниже, Војвођанској лиги. Кикинда је савладана 3:1 у гостима од друге екипе Новог Сада, а у следећем колу дочекаће Меркур из Бачке Паланке.

КИКИНДА: Пријић, Немешев, Прочикевић, Крспогачин, Ђукић, Плавшић, Мрвичић, Трајковски, Драгин, Станимировић, Растовић, Ђукић.

И Кикинда 0230 изгубила је истим резултатом – 3:1, али у Ковину од Баваништа из оближњег села. Предстојећег викенда Кикинда 0230 одмериће снаге на свом терену са Житиштем.

КИКИНДА 0230: Росић, Вуловић, Мохачи, Ђурашиновић, Мијатовић, Цвејин, Дамјановић, Радловић, Пролић, Миладинов, Олајић, Савковић, Мадић, Станић. 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!