21 септембра, 2023

Одбојкашице Кикинде поражене у Новом Саду: Настављен лош низ

Одбојкашице Кикинде 0230 наставиле су лош низ у Другој лиги „Север” ОС Војводине. У Новом Саду, у 17. колу, претрпиле су 13 пораз у сезони. Боље од њих биле су максималним резултатом 3:0 (25:15, 25:18, 25:20) домаће из екипе НС Волеја тима. Тренер Драган Пецарски вели:

– Покушали смо да неким променама у поставци извучемо нешто више из ове утакмице, али блок нам је слабо функционисао, а након лоше постављеног блока, одбрана није могла боље. И пријем нам је био слабији него иначе па нас предстојеће седмице чека тежак рад.

У недељу од 16 сати, Кикинђанке ће у „Језеру” дочекати другу екипу Новог Сада.

– Морамо до тада доста тога поправити и онда покушати да уз подршку публике, коју овим путем позивам да нам буде „седми играч”, упишемо три бода.

Јасно, бодова је све мање у оптицају, а подсетимо минулог викенда тренер Пецарски напоменуо је да би за опстанак у овом нашем трећем одбојкашком разреду, његовој екипи до краја надметања, по реалним проценама, требале још три победе.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!