Новокозарчани и ОФК Кикинда за јесење почасти

У Војвођанској фудбалској лиги „Исток”, Слобода је у мирној утакмици лагано добила Влајковчане и задржала максимални учинак на свом „Илији Пантелићу”, истовремено и предност од три бода у односу на ОФК Кикинду која је пак у финишу сломила Качаревце на њиховом терену. У локалном дербију Великоселаца и Рускоселаца бољи су били гости, а још је ЖАК, у својој најквалитетнојој овосезонској партији, згромио Ботошане на Вашаришту. Појединачно, коло је, гледано из угла љубитеља фудбала са шире територије Града Кикинде, обележио „црвено-бели” Дејан Ивановић, хет-триком у Качареву, а одличан је на Вашаиришту био и ЖАК-ов Даниел Кочиш, двапут је погађао и још једанпут био асистент код гола.

Резултати 10. кола: ЖАК – Омладинац 4:1 (Кочиш двапут, Месарошки, Јосимовић), Јединство (БК) – Борац 4:0, Полет – Раднички 1:2, Слобода – Јединство (В) 3:0 (Станаћев, Козић, Галић), Јединство (К) – ОФК Кикинда 2:4 (Спахић, Ивановић трипут), Козара – Ц. звезда 0:1 (Војводић), Младост – Пролетер 2:3, Војводина – Бегеј 1:1.

Новокозарчани на водећој позицији имају 24 бода, друга је ОФК Кикинда с три мање, Рускоселци су четврти с 19, Великоселци осми с 13, а ЖАК је 14. на лествици с 10 бодова.

У 11. колу у суботу и недељу (14.30), играће: Бегеј – ЖАК, Пролетер – Војводина, Ц. звезда – Младост, ОФК Кикинда – Козара, Јединство (В) – Јединство (К), Раднички – Слобода, Борац – Полет, Омладинац – Јединство (БК).

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!