3 октобра, 2023

Густ распоред за рукометашице Кикинде, у суботу на паркету и рукометаши

Након тешких пораза у последњим колима, није било минулог викенда рукометних догађаја када је реч о кикиндским клубовима у Аркус лигама. Наиме, осим што је у мушком каравану за нама кратка пауза, утакмица женској екипи Кикинде, првобитно заказана за суботу, помакнута је за четвртак у 20 сати, због обавеза нишке Наисе у европском надметању, коју су Нишлијке, представљајући Србију, лоше одрадиле у Шпанији, завршивши епизоду у Купу ЕХФ. Одмах затим, предстојећег викенда Кикинђанкама следи гостовање Јагодини. Након те утакмице уследиће пауза у женском првенству, а наставак сезоне предвиђен је за 26. новембар. Објективно гледано, у најбољој варијанти, у предстојећа два сусрета, Кикинђанке би се на свом терену могле сладити, а пораз у Јагодини неће им онда тешко пасти.

Мушки тим Кикинде у суботу наставља борбе за бодове, у Језеру, од 19 сати, дочекаће београдски Обилић, а, посматрајући овосезонски старт две екипе, све су опције могуће. Када говоримо о МРК Кикинда додајмо још и да су недавно уписана два бода у мечу трећег кола мушке Аркус лиге у Зрењанину против Пролетера, подебљана двоструко када је реч о гол-разлици. Уместо пет погодака вишка, колико је било на терену, Кикинђанима је у овом сусрету уписано дупло, пошто је утакмица регистрована службеним резултатом 10:0 за наше. Домаћин је, наиме, повукао невероватан потез за елитно такмичење било које државе – наступ је забележио и играч који није био у записнику, Урош Ковачевић иначе члан Херцеговине из Сечња! Рукометни савез Србије изрекао је временске казне њему, одговорној особи из Пролетера и контролору овог меча. Казне ипак могу бити анулиране одређеним новчаним износима.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!