21 септембра, 2023

Нови тренер Михајловић у Руском Селу шири оптимизам: Звезда на још вишем нивоу

С новим тренером Бошком Михајловићем, војвођански лигаш из Руског Села припрема се за нову сезону у којој жели да игра запажену улогу.

– Мој основни резон je да није вредно свакодневно путовати на релацији из Зрењанина у Руско Село и радити ако немам високе амбиције. Сигурно је да желимо да будемо у врху табеле, сматрам да за то Звезда има све услове. Видео сам одмах да је у Руском Селу озбиљна прича. Имала је Црвена звезда квалитет и прошле сезоне, а сада очекујем да све подигнемо на још виши ниво – јасан је Михајловић.

Мали је фонд играча у већини клубова са територије северног Баната па и Михајловић због тога може имати проблем током сезоне.

– Врло је могуће да нам то створи потешкоће, али како нама тако, углавном, и другима. Засад смо довели петорицу, а четворица су отишли. Из ботошког Омладинца стигли су голман Марко Мишков и Слађан Новковић, из кикиндског ЖАК Стефан Терзин и из ОФК Кикинде Петар Бајић и Војислав Миркоњ – каже Михајловић.

Рускоселце су напустили чувар мреже Костуранов, Коцкар, Попесков и Апић.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!