Настављена женска куглашка Суперлига: Сигуран корак Кике

Женски куглашки колектив, тим Кике 0230, први је новој календарској години од свих кикиндских клубова кренуо у борбе за бодове – и био успешан. Трећепласиране Кикинђанке, као домаће у новобечејској куглани, савладале су до овога кола петопласирани новосадски Раднички, резултатом 5:3 (3.288:3.215). На тај начин стигла је Кика до осме победе у сезони, а био је ово меч 11. кола, први у 2023. години односно други у другом кругу надметања у нашем јачем рангу. Наступ капитенке Кике 0230, Наде Команов био је упитан, готово до пред почетак утакмице, због здравствених потешкоћа које су је данас опхрвале.

– Прописно су нас Новосађанке намучиле, било је неизвесно до самог краја, одлучили су детаљи, на срећу у нашу корист па ћемо пуне самопоуздања наставити надметање у лиги са жељом да до краја сачувамо трећу позицију, а у следећем колу очекује нас гостовање у Зрењанину код састава Баната – вели Команова.    

Кика 0230: Кресоја 537, Француски 540, Санто 555, Команов 599, Драганов 549, Шибул 508.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!