1 октобра, 2023

Настављена улагања у Школу у Башаиду

У Основној школи „1. Октобар“ у Башаиду у току лета предузети су радови у свлачионицама и тоалетима поред фискултурне сале.

– Од Покрајинске владе по конкурсу нам је одобрено 2,6 милиона динара за ове радове. Званична примопредаја биће ових дана. Сада је, од приоритетних радова, преостало да се реконструише део дворишта Школе – рекао је директор, Мирко Влајков и нагласио да, до пре неколико година, у ову установу није улагано најмање четири деценије.

Први радови после дужег времена били су реконструкција фискултурне сале, нова расвета у Школи и грејање, истакао је градоначелник Никола Лукач приликом посете Башаиду.

– Најновији радови обезбедиће још боље услове за ђаке у Башаиду. Град је ове године определио 40 милиона динара за реконструкције, поправке и санације у основним школама. Добра сарадња са покрајинским и републичким органима резултирала је одобравањем пројеката нашим школама – рекао је Лукач. – Нећемо се зауставити, неке школске зграде су старе и дотрајале, трудимо се да правимо приоритете.

Само ове године, новац за радове од покрајинске и републичке владе добиле су и школе „Вук Караџић“, „Ђура Јакшић“, „Фејеш Клара“, „Јован Поповић“, „Петар Кочић“ у Накову. Уз добру сарадњу, удруженим снагама, допринећемо још бољој опремљености свих школа на територији Кикинде, закључио је градоначелник.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!