НАЈОЗБИЉНИЈА ПРЕТЊА НАСИЉЕМ: Опозиционари хоће физички да спрече одржавање избора и да Србију уведу у хаос!

Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати – казао је Мирослав Алексић.

Лидер Ђиласове НАТО коалиције „Србија против насиља“ Мирослав Алексић рекао је да власт није пристала да се сви локални избори одрже у истом дану.

– Ми желимо да изађемо на изборе, али власт је одабрала да на изборе иде без опозиције. Или ћемо ми ићи на изборе или их нећемо имати –  запретио је Мирослав Алексић на конференцији за новинаре одржане након колегијума о побољшању изборних услова са представницима власти.

Алексић је овом претећом изјавом потврдио да је намера ђиласоваца да физички спрече гласање, чиме врше озбиљна кривична дела и покушавају да Србију уведу у тоталну анархију и сукобе.

Представници владајуће већине нису прихватили само један од три услова опозиције, јер је противуставан,а остала два су прихваћена.Противуставан ултимативни захтев опозиције био је да београдски и избори на локалу буду одржани на исти дан. Колегујиму су се одазвали представници свих владајућих посланичких групе: СНС, СПС, СДПС, ЈС, ПУПС, СВМ, као и опозиционе листе „Србија против насиља“ и коалиције НАДА.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!