Најлепше ноте у песми живота извели кикиндски музичари

Православни Свети Трифун и римокатолички Свети Валентин обележили су и кикиндски музичари. У свечаној сали Народног музеја Кикинда одржан је концерт под називом „Ово вече је најлепша нота у песми живота“.

Љиљана Сивчев, солисткиња на клавиру  истиче да концертом желе да поруче да су срећа, пријатељство, разумевање и љубав најважнији чиниоци живота.

-Ово је 12. пут да организујемо концерт и хвала свима који су нас подржали, а има их у великом броју. Драго ми је што су нам се прикључили и млади инструментални и вокални солисти чије време тек долази. Они ће се потрудити да имамо још пуно оваквих концерата – рекла је Љиљана Сивчев.

Најмлађа учесница била је Лара Петков која је разгалила срца многобројне публике говорећи стихове. У програму је учествовао и вокал Милан Прунић Дума који је додао да је велика част и задовољство наступити са младим људима.

– Желимо да поручимо само једно, волите се људи није важно ко је ко и срца нек нам буду једно – навео је Прунић.

Представили су су и Валерија Стефановић, вокал и професорка Милијана Золотић Симић  на виолини уз клавирску пратњу Кристине Ристић и Борис Шкапик „ДУО КОН АНИМА“. Публика је уживала  и у музицирању професорке Николине Сувајџић,  саксофонисткиње, у клавирској пратњи Аполоније Косо, професора Душана Дакића , тенор вокала, као и у музици виолинисте Срђана Стојановића и  Владимира Ковачевића, као клавирске пратње. Концерту је присуствовала и чланица Градског већа Валентина Мицковски.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!