21 септембра, 2023

Најављени Фестивал балона у складу са временским условима

У току поподневних сати, ако временски услови буду дозвољавали, биће постављен балон на Градском тргу, за оне који буду желели да се фотографишу.

Летење балоном ће бити изводљиво уколико временски услови то дозволе, о чему последњу реч има пилот балона. Летеће се у раним јутарњим и касним поподневним сатима, највише два пута у току дана са Старог језера, саопштено је из Туристичке организације Града.

Грађани који ће летети биће позивани телефоном неколико сати раније, након потврде пилота балона да су временски услови добри за безбедно летење.

Из Туристичке организације такође наводе да, због изузетно великог интересовања грађана за летење, на жалост неће сви који су то желели и бити у могућности да осете чари летења, због чега се организатори извињавају.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!