Награђени најлепши ликовни радови и осликана јаја на тему Васкрса

У ОШ „Васа Стајић“, у оквиру Васкршњих свечаности у Мокрину, отворена је изложба дечијих радова и осликаних јаја на тему Васкрса. Више од 30 година организује се ликовни конкурс ком се, поред основаца, прикључе и малишани из вртића „Невен“. Најбољи цртежи су награђени, а ове године прву награду у категорији предшколаца освојила Драгана Голић (6), другу Ива Србљин (4) и трећу Ника Блажић (5).

У категорији основаца нижих разреда најлепши је био цртеж Славише Детки из IV1, друга је била Алиса Халиловић, ученица I1, a награђен је и Милош Сремчев из III1 разреда.

У категорији од петог до осмог разреда Васкрс су најлепше дочарали Милица Весков, ученица V1 разреда, Александар Обадић из VII1 и  Радмила Ристић из V1.

Додељена су и признања за најлепше осликана јаја и то Анђели Линкин, ученици I2, Милици Тот, ученици III1 и Сари Концулић, ученици VI1 разреда.

Најлепше цртеже одабрале су учитељице школе и наставник ликовног васпитања који нису имали лак задатак да одаберу најбоље у конкуренцији око 300 ликовних дела.

 

 

 

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!