Међу сто успешних жена и Кикинђанке Смиљка Булатовић, Борислава Степанов и Бојка Плавшић

Три суграђанке Смиљка Булатовић, која се бави старим занатом труковањем, Бојка Плавшић, предузетница и млада Борислава Степанов, власница пољопривредног газдинства нашле су се у штампаној публикацији ЈП „Пошта Србије“ под називом „100 успешних жена“. Циљ је да се обезбеди национална видљивост за  победница конкурса у виду бесплатног огласног простора у више од 1.500 пошта широм Србије.

-Услуге „Поште Србије“, као предузетник, користим већ девету годину, колико постоји моја Занатско-уметничка радионица “Вез труковање”. Зато редовно пратим новине које нам пружа ово јавно предузеће, нарочито оне којим подржавају пословне жене.  Прошле године учествовала сам на Поштином националном конкурсу, под називом “Сто успешних пословних жена” и драго ми је што сам успела да се нађем у друштву одабраних, које ће Пошта подржати у раду – каже Смиљка Булатовић.

Ово је и одлична прилика за промоцију посла којима се наша суграђанка бави.

-Осим што сам представљена у књизи победница, у свим поштама ће, на видним местима, стајати и пригодни штампани материјал, на којима ће сви заинтересовани моћи да се упознају са мојим производима. Овом приликом желим да захвалим и свим куририма и поштарима кикиндске Поште, на изузетној професионалности, предусретљивости и љубазности. Захваљујући њима моји производи стижу сигурно, и на време – додала је Смиљка Булатовић.

Поред представљања у онлајн и штампаној публикацији доступној без накнаде у пословницама свих пошта у земљи, победнице ће бити представљене на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на: инстаграму, фејсбуку, линкедину и јутјуб каналу. Осим поменуте три предузетнице у овој публикацији у претходним годинама нашле су се и суграђанке, власнице радњи, Сандра Станковић, Данијела Јеринкић и Јована Банић.

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!