Лажни десничар: Милош Француз, Заветница и Бошко глуме русофиле, а увели би санкције Русији

Милош Јовановић, Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стаменковски годинама су варали грађане Србије, представљајући се за некакве патриоте и праве десничаре.

Временом су показали своје право лице, а сада је већ доказано да је њихов патриотизам, или боље речено ,,патриотизам“ трајао таман толико док нису почели да иду на канабе у стране амбасаде и то западне. Десничари који иду по мишљење у америчку и британску амбасаду, сада су се ухватили у коло и са тајкуном Ђиласом.

Милош Јовановић је већ постао његов јавни фан и више ни не крије да му је циљ да са Ђиласом сруши Вучића. Милица Заветница је већ добила надимак Мариника 2, а управо је Мариника 1 открила да ће са Заветницима у коалицију.

Тврде да су русофили, а увели би санкције Русији

Бошко Обрадовић лицемерно глуми патриоту, док заправо намерава, као и претходно двоје, да уђе у коалицију са ђиласовцима, међу којима је и Радомир Лазовић , који сматра да смо извршили геноцид у Сребреници и да треба да уведемо санкције Русији.

Извор: 24 седам

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

Don`t copy text!