Двоструки аршини тајкунске опозиције: Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви бисте га разапињали

Посланик СНС Владимир Ђукановић говорио је о случају опозиционара Ђорђа Микетића.

Ђукановић је на платформи X (Твитер) истакао да опозиција упорно брани Микетића и да је, рецимо, било ко на власти уместо њега на снимку, иста та опозиција би га разапела.

– Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви би га разапињали. Имали би специјалне емисије и саговорнике на тему угрожености жена које су принуђене да се баве проституцијом, а које бахати представници власти искоришћавају за ниске страсти и то плаћају народним парама. Анализирали би данима ком криминалном клану припада тај припадник власти, од кога набавља кокаин, какве све баханалије иначе представници власти праве, ко учествује у оргијама, да ли такав може да буде у јавном животу, какав се пример даје друштву, посебно младима… Данима би вам то била ударна тема и не би вас било брига како је снимак доспео у јавност. Али, пошто је на снимку високо рангирани опозициони политичар са Шолак-Ђилас листе, онда вас баш брига за све горе поменуте теме. Е зато сте лицемери и зато ћете изгубити на изборима – написао је Ђукановић на свом профилу на друштвеној мрежи X (Твитер).

(Извор: 24sedam)

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....