10 децембра, 2023

Којим то држављанима Србије смета српска застава? СНС се огласио поводом срамног уништавања државних обележја на објекту у Сенти

Поводом срамног чина уништавања државних обележја испред објекта у којем се налазе просторије Општинског одбора Српске напедне странке у Сенти, СНС се огласио званичним саопштењем.
-Поводом немилог догађаја, срамног уништавања једног од најважнијих државних симбола-српске заставе, на објекту у којем се налазе просторије Општинског одбора Српске напедне странке у Сенти, оштро осуђујемо овакве насилничке походе скрнављења и уништавања државних обележја, али и све друге облике насилништва било којим поводом и у било које сврхе.

Узевши у обзир да је у протекле две недеље овај хулигански чин реализован више пута, на више различитих локација, укључујући и приватне поседе, неминовно се намеће питање којим то држављанима Србије смета српска застава?

Стојимо иза става да не постоји мотив којим би се оправдала оваква врста вандализма, као и да сваки облик насилништва треба да буде санкционисан у складу са законом – истакнуто је у саопштењу Српске напредне странке.

(nsuzivo.rs)

не, не , не!!!!!!