Кикинда се представља на највећој туристичкој манифестацији

Под слоганом „Авантура почиње овде!“ на Београдском сајму данас, 22. фебруара, почео је 45. Међународни сајам туризма. На најзначајнијој туристичкој манифестације целог региона југоисточне Европе и других делова света, која траје  до 25. Фебруара, туристичку понуду представља и Кикинда.

-У оквиру павиљона Покрајинског секретаријата за привреду и туризам Туристичка организација Града представља се данас. Као носиоци сертификата „Најбоље из Војводине“ добили смо могућност да нашу понуду представимо на заједничком штанду јер је павиљон поменутог секретаријата изузетно посећен. С обзиром на то да смо сертификат добили за манифестацију „Дани лудаје“  посетиоци, који дођу на сајам, имају прилику да виде производе од лудаје, да пробају бундевару, али и друге традиционалне колаче нашег краја и да узму промо материјал и ближе се упознају са нашом највећом манифестацијом – истакла је в.д. директорица Туристичке организације Јасмина Миланков.

Због ексклузивних сајамских цена, фрст минут понуда и пакета са мноштвом погодности, Сајам туризма је за посетиоце већ дуги низ година омиљени годишњи оријентир за одабир аранжмана и дестинација, као и сагледавање свега што туристички сектор има да понуди.

Земља партнер Сајма туризма 2024 је Република Грчка, а ова сарадња допринеће даљем унапређењу туристичког промета између две земље.

 

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!