Кикинда на сајму инвеститора у Немачкој

Град Кикинда учествује на највећем сајму некретнина и инвестиција у Европи – “Expo Real” који се, од 8. до 10. октобра, одржава у Минхену. Ова изложба представља највећу пословну платформу за сектор инвестиција и некретнина у Европи, и идеално je окружење за ефикасно умрежавање на најважнијим тржиштима Европе, Блиског истока и САД.

У организацији Развојне агенције Војводине, своје потенцијале у овој области представља осам градова Војводине – уз Кикинду и: Нови Сад, Суботица, Зрењанин, Сомбор и Сремска Митровица. Наш град, за изградњу фабрика инвеститорима нуди индустријску зону „Расадник“ која је део слободне царинске зоне „Суботица“, као и могућност изградње хотела у Спортском комплексу „Језеро“. Могућности Кикинде представљају чланови Градског већа, Саша Танацков, задужен за привреду и инвестиције и Мирослав Дучић, задужен за комуналну инфраструктуру.

Ове године у Минхену наступа више од 1.200 излагача. Војвођански градови једини су представници Србије, а учешће је омогућено Споразумом о заједничком наступу на међународним сајмовима, који је, у новембру 2017. године, потписан између Покрајинске владе, Развојне агенције Војводине, Новог Сада, Панчева, Сомбора, Суботице, Зрењанина, Сремске Митровице, Вршца и Кикинде, и са Привредном комором Војводине.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!